sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Synttäriswappi.

Olen osallistunut Torniolaisten Meän tyärten synttäriswapiin ja jokunen viikko sitten oli minun synttärini ja vuoro saada pikku paketteja.

Olin noroviruksen kourissa ja aika heikossa hapessa kun alakerrassa soi ovikello. Mietin tovin jaksanko edes lähtä aukaseen kun en ollut edes vaatteissa ja tukkakin oli sekaisin ja olo oli kurja ja kaikki oli huonosti. Kuitenkin päätin sitten raahautua alakertaan aukaisemaan ovea. Ovenraosta työntyi käsi jossa oli pikku paketti, pakettia työnsi postitäti joka nopeasti toivotti hyvää päivän jatkoa ja katosi omiin töihinsä. Raahauduin takaisin sänkyyn pakettini kanssa, sen oli lähettänyt Kikka. Avasin paketin ja sieltä paljastui
käsilaukku ja lasinen sammakko, laukussa taas sisällä oli kirja, kartta ,passi, lippuu ja lappuu.
Tämä pikku paketti, kyllä tuli oikeaan aikaan piristämään päivääni sänkynpohjalle ja siitä se paraneminen sitten lähtikin nousuun.

Loput synttäriswapit on tässä
Heliltä
HoO:lta
ja Leenalta
Kiitos kovasti pikku paketeista =) jokaiselle suukkoja halauksin.

3 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Hauska yhteensattuma, että sinusta tuli vanhenemisen myötä 3n maton omistaja! Emme olleet Hannan ja Helin kanssa puheissa lahjoistamme, mutta varmaan jokainen mietti mielessään, mikä olisi helppo lahja postin kuljetettavaksi, ja olisi vielä perille tultuaankin ehjä. Mulla on ollut täälläpäin tapana muistaa sängyllä synttärisankaria, mutta epäilin, saatko sitä ehjänä. Oishan se ollu mielenkiintoista availla paketista jonkun huonekalun osia ja arvailla, mitähän nämä ovat esittäneet Torniossa? No matoille on aina käyttöä. Joko se sinun taloprojektisi on valmis vai oletko kokonaan siirtynyt sipulikasvien maailmaan? Mielenkiintoista seurattavaa sekin!

Tellu kirjoitti...

Taloprojekti ei oo valmis. Aisavaaran katto pantiin palasiksi että saadaan sinne sellanan ikkunantynkä. Ja toisen talonkohdalla en ole vielä löytänyt liikettä joka sen lasittas eli laittas etuseinään lasin.

Tulppaanit vein ulos koska olivat liian pitkiä, yön ovat harson alla. Näin keväisin tuo hortonomitauti iskee mulle,haaveena saada tälle kesälle parvekepuutarha hyötykasveista.

Kikka kirjoitti...

Hei!
Kiva että paketti tuli perille ja vielä noin sopivasti piristämään...
Huuu...itselläni oli luultavasti sama tauti, jylläsi viikon, Heh...oli vitsit vähissä