maanantai 23. elokuuta 2010

Uusi Nukkekoti =)

Kiertelin täs reilu kuukausi takaperin kauppoja ja sit sattumalta kävin HongKong kaupas tässä Kangasalassa vai miten se nyt sit sanotaaki. Suureksi ilokseni siellä oli myynnissä kaksi nukkekotia, samaa sarjaa, toinen vaan isompi ja toinen pienempi.


Kaupassa tuli käytyä monta kertaa viikossa viettämässä aikaa, ja haaveilemassa kumman ostas. Vihdoin ja viimein sitten ostin tuon isomman jossa on kauppa/kahvila kyljessä. Tosin vieläkin sormia syyhyttää myös tämä pienempi versio, mutta vielä olen saanut pidettyä itseni kurissa.


Uudelle kodille ei ole vielä syntynyt nimeä, en myöskään ole hirveästi ajatellut millä tyylillä sen sisustan, mutta päävärinä luultavasti valkoinen.

Nimi ehdotuksia otetaan vastaan, parhaan nimen keksinyt palkitaan pienellä palkinnolla.

3 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Onnea Uudelle Nukkekodille! Se on todella kaunis ja hieno!

Nimiehdotuksesta; Telluhan on Jaska Jokusen kaveri Tenavissa... Lucy & Charlie Brown In Peanuts. Jos siitä kehittelee eteenpäin jotain niin olisiko "Lucy`s Cafe & House" tai Lucy`s House and White Cafe"

HoO kirjoitti...

Onnea uudelle nukkekodille! Siitä se sitten taas lähtee :D

Leena kirjoitti...

Onko Onnela aivan liian tylsä nimi,kun on kyse Tellu sun nukkiskodista?Entä Huvilla?Joka tapauksessa teit upean valinnan ostaessasi tuon talon,kaunis.Kyllä sinne kelpaa laittaa taitavat aikaansaannoksesi!Kuulostipa mukavalta,että teillä siellä "syrjäkylillä"toimii ministelypoppoo!Kyllä meki täällä Merilapissa aina jotain pakerramme.