sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Elämää cityssä.

Viime päivityksestä onkin aikaa, on ollut tässä pientä muuttoprojektia. Mutta pikku hiljaa aletaan täs taas touhuaan muutakin.
Nukkekotirintamalla ei edistystä, ei ole kerinnyt,,,kerhossa on käyty mutta sieltäkin vielä keskeneräsiä töitä joita en ole sitten tehnyt vielä loppuun.
No tirppalinnut saivat uuden orren.

Tokmannilta löytyi suihkuverhontanko johon ei tarvinut asennukseen ruuveja tai porakonetta,,,,,se vaan kierrettiin kiristämällä seinien väliin.Tanko oli paksuudeltaan melkein kuin puinen harjanvarsi, ehkä ihan vähän ohuempi. Tankoon laitoimme kakadun orsipaperia joka oli juuri oikean kokoista.

Suosittelen kaikille lintuharrastajille lämpimästi =) .

2 kommenttia:

anja kirjoitti...

hei, laitoitko santapaperia siis tuohon orteen? oon ymmärtäny ettei sitä suositella, vai oonko väärässä? onko linnut minnalta? tuo harmaa on tosi hienon näköinen :D

Tellu kirjoitti...

No mitä se ny on mitä kaupassa myydään,,,jotain sellaista joo. Ihan sama suositellaanko vai ei,,,minulla ei ole tietoa,,,,mutta meillä on käytetty jo kotona sillon kun olen ollut ihan natiainen, ja käytän edelleen ,,,en ole huomannut mitään haittavaikutuksia. Linnut eivät ole Minnalta. Harmaa Kakadupoika Lola.